Feladta magát a józsefvárosi lottózórabló

egy VIII. kerületi lottózó tavalyi kirablása miatt körözték a férfit, aki most adta fel magát, miután megtudta, hogy a rendőrök a nyomában vannak. Kihallgatásán azt mondta: ő csak annyi pénzt rabolt, amennyit sorsjegyen vesztett. Őrizetbe vették.
ezt a férfit keresték a decemberi rablás miatt
Vágólapra másolva!
Egy VIII. kerületi lottózó tavalyi kirablása miatt körözték a férfit, aki most adta fel magát, miután megtudta, hogy a rendőrök a nyomában vannak. Kihallgatásán azt mondta: ő csak annyi pénzt akart és vitt el, amennyit sorsjegyen vesztett. Őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

A főváros VIII. kerületében raboltak ki egy lottózót 2021. december 13-án. A rabló 15 óra után ment be az üzletbe és a bevételt követelte az eladónőtől, majd fellökte az asszonyt.

Körülbelül 300 ezer forintot kimarkolt a kasszából és elmenekült.

Az eladónő nem sérült meg. A BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A józsefvárosi nyomozók néhány hónap alatt azonosították a férfit, akit nem találtak az ismert tartózkodási helyein, ezért május 1-jén elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfiről felvételt készült, amit közzétettek a police.hu oldalon is:

A 31. éves B. János megtudta, hogy a rendőrök a nyomában vannak, ezért május 11-én feladta magát a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol rablás magalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomásában elmondta, hogy a bűncselekmény előtti napokban összesen mintegy 300 ezer forintot vesztett kaparós sorsjegyeken.

Elkeseredésében rabolta ki a lottózót, és csak annyi pénzt akart elvinni, amennyit elvesztett.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték az ügyészeknél letartóztatása indítványozását.