Néhány napja robbant a hír, hogy Szilágyi György élettársát egy vidéki pártösszejövetelen kis híján megerőszakolta az ellenzék szabolcsi közös jelöltje, Földi István. A volt jobbikos képviselő interjút adott a Mediaworks Hírcentrumának az ügy részleteiről - írja a Magyar Nemzet.

Az interjú legérdekesebb része, amikor Szilágyi György arról beszélt, hogyan próbálta eltussolni Jakab Péter és kabinetfőnöke (egyben szeretője), Molnár Enikő a botrányt.

Miután a Jobbiknál a sértett kezdeményezte az etikai vizsgálatot, Molnár Enikő egy rövid üzenetben hányta a szememre, hogy „Gyuri, ezt most miért kell csinálni?".

A volt jobbikos képviselő úgy érezte, nem asszisztálhat az ügy eltussolásábanForrás: Facebook

 

Nem telt el tíz perc, és Jakab Péter beszélgetésre invitált egy lakásra, ahol Molnár Enikő fogadott. Három-négy perc néma csendet követően Enikő szólt az elnök úrnak, hogy az ágyon talált egy frissen vasalt inget. Ezt követően bukkant fel Jakab Péter, akivel hármasban körülbelül egy órát beszélgettünk. Úgy gondolom, egyetlen kérdésére adott válaszomat akarták rögzíteni, vagyis hogy miért nem a rendőrséghez fordultunk

- mondta Szilágyi György.

A teljes interjú itt olvasható.