Orbán Viktor: A veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk kora következik

A Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése 
 ORBÁN Viktor; KOCSIS Máté; SIMICSKÓ István
Budapest, 2022. május 17. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b), Kocsis Máté (k), a Fidesz és Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a frakciószövetség ülésén az Országházban 2022. május 17-én. A kormányfő bemutatta a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket és ismertette feladataikat. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel bemutatta a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket, és ismertette feladataikat - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Vágólapra másolva!

A kormányfő elmondta a képviselőknek, hogy a következő évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz.

Frakciószövetségi ülés Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A legfontosabb feladat, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból, s közben ne fogadjon el olyan gazdasági intézkedéseket, amelyek tönkretennék a magyar családokat.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b), Kocsis Máté (k), a Fidesz és Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a frakciószövetség ülésén az Országházban 2022. május 17-én Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán