Azok a társadalmak, amik nem hisznek semmiben, azoknak nincs esélye semmilyen csatában - mondta Rick Santorum, volt republikánus elnökjelölt a CPAC Hungary-n. Kovács István szerint hatalmas multinacionális vállalatok, nemzetközi szervezetek mind részesei egy olyan szövetségnek, amely a hit, a család és a nemzet lebontására szövetkezet.

A baloldal nyerésre áll Nyugaton és egy újfajta Isten emelkedett fel, az én istene- mondta Rick Santorum. A volt republikánus elnökjelölt szerint az én került a középpontba és mindenki a saját örömére koncentrál. A legtöbb megválasztott vezető nemcsak követi, hanem propagálja az előbb bemutatott életfilozófiát.„Rekordot dönt az abortuszok száma és a droghasználat"- tette hozzá. „Nyugaton a hívők száma folyamatosan csökken és ezzel párhuzamosan a gyermekek száma is egyre kevesebb. Magyarország és a szláv országok esetében ilyen mértékű szekularizálódás nincsen" - mondta Santorum.

Rick Santorum: Azok a társadalmak, amik nem hisznek semmiben, azoknak nincs esélye semmilyen csatábanForrás: AFP

„A hitet prioritásként kell kezelni, tanulmányozzuk az igazságot és működjünk együtt azokkal, akik osztoznak a hitünkben" - mondta a politikus. „Az életet adó embert kell a középpontba helyezni" - tette hozzá. „Harcolni kell a gyermekeinkért, mert a baloldalnak szüksége van a gyermekeitekre, mert nekik nincsen és meg akarják rontani őket" - fejtette ki. Elvesztettük azokat az értékeket, amiket a mi nemzedékünk korábban megkapott.Azok a társadalmak, amik nem hisznek semmiben, azoknak nincs esélye semmilyen csatában" - mondta Santorum. „Hosszútávon csak a védekezéssel nem lehet túlélni, és támadásba kell lendülni Európa érdekében" - mondta Santorum.

Brüsszelben az európai érdeket sem ismerik fel

„Az emberek kétségbeesetten akarják, hogy kiutat mutasson a mostani helyzetből" - mondta Kovács István. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint ma már ott tartunk, hogy Brüsszelben az európai érdeket sem tudják felismerni. „A sokadik válságot éljük át, amikor az EU nem tesz semmit" - tette hozzá. „A migrációs válságot továbbra sem sikerült megoldani, mert ehhez Magyarország kevés, és egy kompetens Európára lenne szükség" - mondta Kovács István.

Kovács István: Ha mi nem mondjuk ki az igazságot, akkor senki sem fogjaFotó: Polyák Attila - Origo

„A sok válság azonban csak tünet, a gyógyuláshoz mélyebbre kell ásni. Szép lassan hagytuk, hogy ellopják az életünket tőlünk" - mondta Kovács István.Hatalmas multinacionális vállalatok, nemzetközi szervezetek mind részesei egy olyan szövetségnek, amely a hit, a család és a nemzet lebontására szövetkezet.Hazudnak reggel, délben és este" - mondta. A baloldal hazugságai azért terjednek jobban, mert több évtizedes munkával és rengeteg pénzzel sikerült lenyomnia ezeket a valótlanságokat az emberek torkán.Nemcsak azt tudják elhitetni, hogy Abraham Lincoln rasszista volt, hanem azt is, hogy a férfiak szülhetnek" - tette hozzá. „Ha mi nem mondjuk ki az igazságot, akkor senki sem fogja" - mondta. Össze kell fognunk és akkor győzhetünk.

„Mi mindnyájan szuverén országként szeretnénk együttműködni egymással" - mondta Nigel Farage videóüzenetében. „Meg kell védeni a zsidó-keresztény kultúrát, mert ez a mi közös alapunk, ami nagy veszélyben van" - tette hozzá.