Egy kiskunhalasi férfi azért lett ideges egy futárnőre, mert az a kocsijával felverte a port az otthona előtt. Egy zsákutcában az útját állta, majd megverte, és életveszélyesen megfenyegette.

A férfi tavaly szeptemberben, egy kiskunhalasi kereszteződésben megállt a futárnő autója mellett és a lehúzott ablakon keresztül szidni kezdte azért, mert korábban felverte a port a háza előtti földes úton. A nő elmondta neki, hogy futár és sietnie kell a kiszállítással, majd elhajtott.

Észrevette, hogy a férfi követi őt, ezért siettében tévedésből behajtott egy zsákutcába. Mire megfordult, a férfi már elállta az utat a kocsijával. A férfi kiszállt az autóból, hogy újra számon kérje a nőt, aki közben elővette a telefonját hogy lefotózza az útját álló kocsit, majd segítséget akart hívni. A férfi azonban benyúlt a lehúzott ablakon és rángatni kezdte a nőt, közben a telefonját is ki akarta csavarni a kezéből. A könyökével megütötte a nő száját, leverte a fejéről a szemüveget és betörte a telefonja képernyőjét.

Képünk illusztrációFotó: Csudai Sándor - Origo

A futárnő kiabálni kezdett, mire a férfi visszaült a kocsijába és hazament. A nő követte és közben hívta a rendőrséget. A háznál megint összevesztek, a férfi azzal fenyegette, hogy a rendőrök előtt is kitapossa a belét.

Az ügyészség személyi szabadság megsértése, zaklatás és testi sértés miatt emelt vádat a férfit ellen.