Joe Biden teljes szellemi leépülésben van, ez nem egy normális elnökség

US President Joe Biden delivers remarks on the August jobs report Horizontal POLITICS HEADSHOT SPEECH EXPRESSION EYES CLOSED HEADSHOT CLOSE UP
US President Joe Biden pauses as he delivers remarks on the August jobs report report in the State Dining Room at the White House in Washington, DC on September 3, 2021. - The United States gained only 235,000 jobs last month, according to government data released, a total far below expectations that may indicate the Delta variant is harming the US economic recovery. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Candace Owens neves konzervatív influenszer interjút adott az Origónak a CPAC Hungary-n. Elmesélte, hogyan lett konzervatív, beszélt a 2020-as választásokról és véleményt mondott a Black Lives Matter mozgalomról is.
Vágólapra másolva!

Ön kezdetben támogatta Obamát, viszont eleinte nem támogatta Trumpot. Mesélne nekünk a konzervativizmushoz vezető útjáról?

Candace Owens: Azt mondanám, hogy Barack Obamát ideológiai szinten támogattam csak, akkoriban nem voltam politikai beállítottságú egyáltalán.

Candace Owens, konzervatív influencer, republikánus véleményvezér Forrás: CPAC Hungary

Ez a kiindulópont a legtöbb amerikai számára: a politikai nézeteiket az iskolából kapják. A mi iskolai rendszerünket az amerikai Oktatási Minisztérium működteti. Hazugságokat terjesztenek és sok fiatal ezekkel a hazugságokkal szembesül. A fiatalok az iskolában azt hiszik, hogy liberálisak, ugyanis a "konzervatív" egy szitokszóvá vált.

Utána, amikor az ember belép a való világba, tapasztalatokat szerez, lakbért, adót kezd fizetni, akkor az ideológiák elhalványulnak. Az én mérföldkövem az volt, amikor Trump indult az elnökválasztáson és én nem akartam, hogy nyerjen, mert fejben liberális voltam.

Aztán megfigyeltem, különösképpen a CNN-en, hogy mindennel kapcsolatban hazudnak, amit Trump mondott és kiforgatják a szavait azért, hogy a szájába adjanak olyasmit, amit nem mondott. Ezután kíváncsivá váltam, hogy miért is csinálják ezt. Egyre mélyebbre és mélyebbre ástam, és rájöttem, hogy ez baloldali propaganda. A ráeszmélés, hogy ilyen az amerikai mainstream média, rávezetett arra, hogy sokat kutassak és sok mindent újratanuljak, amit az iskolában másként tanítottak.

Mi a véleménye a Biden-elnökségről?

Candace Owens: Azt gondolom, hogy a véleményem az, mint a többségé. Ez nem egy igazi elnökség, Biden meredek szellemi leépülésben van.

Mit gondol a 2020-as elnökválasztási kampányról és a végeredményről?

Candace Owens: Úgy gondolom, hogy a témakör még nincs eléggé kibontva. Van egy dokumentumfilm, a 2000 Mules, ahol bemutatták, hogy hogyan szervezkedtek a kampányban. A koronavírus-járványt felhasználták arra, hogy átalakítsák a választások menetét, különösen a levélszavazást. A legnagyobb bizonyíték arra, hogy valami nem stimmel, az az, hogy megjelent a cenzúra, nem lehet megkérdőjelezni semmit sem.

Ha egy egyszerű összeesküvéselmélet lenne, akkor szabadon lehetne róla vitázni, ehelyett eltávolítanak az internetről mindent, ami arra enged következtetni, hogy nem egy szabad országban élsz.

Ki lesz a republikánus elnökjelölt 2024-ben?

Candace Owens: Nem tudom, még nem lehet tudni, hogy Donald Trump indul vagy sem. Sok ember Ron DeSantist (Florida kormányzója - a szerk.) emlegeti, mint lehetséges jelölt. Nem tudom elképzelni, hogy Joe Bident újraindítanák a demokraták, az "időskori bántalmazás" lenne. Nem vagyok biztos, de lehet arról is pletykákat hallani, hogy Hillary Clinton újra indulni szeretne.

Fekete nőként mit gondol a Black Lives Matter (BLM) mozgalomról?

Candace Owens: A Black Lives Matter mozgalom egy politikai átverés, a Demokrata Párt egy darabja. A feladatuk a zavargás és az érzelmek keltése, ezért tűnnek el a választások után.