Wintermantel Zsolt lett a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportjának vezetője

WINTERMANTEL Zsolt
Budapest, 2018. november 13. Wintermantel Zsolt, a IV. kerület fideszes polgármestere beszédet mond a kisgyermeket nevelők tiszteletére állított szobor avatásán az újpesti Király utcában 2018. november 13-án. A szobor, amely egy fiatal nő és két kisgyermek alakját formázza, Koncz Viktória Éva szobrászművész alkotása. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Megválasztották Wintermantel Zsoltot a Fidesz-KDNP fővárosi közgyűlési frakcióvezetőjévé.
Vágólapra másolva!

A budapesti Fidesz hétfőn a Facebook-oldalán azt írta: a képviselőt a párt budapesti választmányának javaslatára a kormánypárti frakció egyhangúlag támogatta.

Wintermantel Zsolt, Forrás: MTI/Mónus Márton

- fogalmaztak, hozzátéve: ez az áprilisi választásokon is meglátszott: az eddigi legjobb eredményt érték el a kormánypártok Budapesten.

A négy évvel ezelőttihez képest - írták - csaknem 4 százalékkal több szavazatot kaptak, miközben az egyesített ellenzék 10 százalékkal kevesebbet.

A korábbi frakcióvezető, a budapesti Fidesz elnöke, Láng Zsolt az Országgyűlésben folytatja munkáját - olvasható a bejegyzésben.

Május 9-én a budapesti Fidesz azt is közölte: a 2022. évi országgyűlési választásokon parlamenti mandátumot szerzett Láng Zsolt fővárosi közgyűlési helyére a Fidesz budapesti elnöksége Dódity Gabriellát jelölte.