Úgy megverte a feleségét egy ceglédi férfi, hogy járni és beszélni sem tudott

Vágólapra másolva!
Egy ceglédi férfi éveken keresztül brutálisan bánt a feleségével. Akkor sem kímélte, amikor a nő terhes lett. Polccal és telefonkábellel is megverte, legutoljára pedig olyan brutálisan bántotta, hogy utána a beszélni és járni sem volt már képes. 
Vágólapra másolva!

Egy utcai verekedéshez riasztották a rendőröket Cegléden, 2020 október 5-én este.

A helyszínen egy férfi félmeztelenül ordibált, és éppen egy másik férfit provokált ütésre.

A támadó a rendőrök többszöri felszólítására sem csillapodott le, velük is agresszívan viselkedett. Végül sikerült a földre vinniük és megbilincselniük az akkor 21 éves B. Pétert. A megvert 44 éves áldozatát, aki a rokona , életveszélyes állapotban vitték kórházba. A férfinek betört az orra és a homloküreg-fala is eltört.

Forrás: Police.hu

A nyomozást később egyesítették egy korábbi üggyel, ugyanis kiderült, hogy B. Péter feleségéhez a családsegítők hívtak rendőrt 2020. szeptember 29-én, miután úgy találtak az asszonyra, hogy agyba-főbe verték. Amikor a nő már képes volt beszélni, elmondta, hogy 5 éve élnek együtt. Kapcsolatuk elején pofonokkal kezdődött a rémálma, majd a férfi egyre sűrűbben és brutálisabban támadta meg. Ezekről senkinek sem beszélt, mindenki előtt titkolta, mi történik a házukban. Mint kiderült, főleg akkor emelt rá kezet a férfi, amikor féltékeny volt, de még akkor sem kímélte, amikor teherbe esett tőle.

Tépte a haját, rugdosta, ököllel, szekrénypolccal, telefonkábellel verte, miközben azt kiabálta, hogy "addig ütlek, amíg meg nem halsz".

Ezek után a szinte magatehetetlen feleségét bevonszolta a szobába, felfektette az ágyra, többször leöntötte vízzel, arcon köpte, az ujját a szájába dugdosta, majd rádobott egy takarót és otthagyta. A mentők kórházba vitték a 24 éves asszonyt, aki járni és beszélni sem tudott.

Eltört a bal oldali járomcsontja, mindkét szeme körül bevérzett az arca. Zúzódott mindkét combja, a szegycsontja, keresztcsontja, mindkét keze és térde, a nyaka és a válla is.

A férfi a kihallgatása közben a rokonával történt verekedést elismerte, de szerinte csak egy pofont adott neki. A feleségével kapcsolatban pedig egy-két pofont elismert, azt viszont tagadta, hogy komolyabban megverte volna. A rendőrök a letartóztatásban alatt álló, 23 éves férfi ellen emberölési kísérlet és súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt indítottak eljárást, amit mostanra befejeztek. Az ügy iratait elküldték az ügyészségre.