Saját házában támadtak meg egy szépkorút Tápiószecsőn

Vágólapra másolva!
A nagykátai rendőrök mindössze négy órán belül elfogták azt a 31 éves, tápiószecsői nőt, aki a házában támadt rá egy 90 éves asszonyra. A nő mindent tagad, annak ellenére, hogy a rendőrök megtalálták, és lefoglalták tőle az idős asszony értékeit. Már őrizetbe vették és javasolták a letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Egy 90 éves, rémült nyugdíjas hívta a rendőröket május 23-án kora reggel, hogy elmondta, nem sokkal éjfél után kopogtatott a bejárati ajtaján egy terhes nő, akinek ajtót nyitott. Az ajtóban álló azonnal földre lökte, majd pénzt és gyógyszereket követelt tőle, majd egy rongydarabbal a kezében közölte vele, ha nem fogja be a száját, beköti. A tehetetlen asszony telefonon próbált segítséget kérni, de támadója kiverte a kezébő, és földhöz vágta, majd átkutatta a házat. Az ágyneműtartóban talált egy táskát, amit a nyugdíjas hiába próbált visszaszerezni,

a rabló zsebre tenne a benne lévő százezer forintot. Majd egy csíkos szatyrot teletömött mindennel, amit csak talált: telefont, pénztárcát, iratokat, élelmiszert, majd a TV-t is belecsomagolta és megpróbált kimenekülni a házból.

Forrás: Police.hu

Az idős asszony az utolsó percig próbálta védemi az értékeit, és azt kiabálta, hogy „Hagyja abba!", mire a támadó válaszképpen

fellökte, ütötte-verte, rugdosta, végül biciklin elmenekült a zsákmánnyal együtt.

Forrás: Police.hu

A rendőrök részletes helyszíni szemlét tartottak, és hajtóvadászatot indítottak a támadó után. Négy órán belül az otthonában el is fogták a helyi 31 éves, S. Etelkát, akinél az értékek nagy részét megtalálták. Ezeket lefoglalták. A rabló a kihallgatásán mindent tagadott, és vallomást sem tett. A nagykátai rendőrök az őrizetbe vett nő ellen rablás miatt nyomoznak, és javasolták a letartóztatását.

Forrás: Police.hu