Halált okozó testi sértéssel vádolnak egy nőt és egy férfit, amiért két évvel ezelőtt egy vita hevében rátámadtak a lakótársukra. Annyira megverték az áldozatukat, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. 

2020. augusztus 1-jén 21 óra 52 perckor érkezett bejelentés a mentőszolgálattól a rendőrségre arról, hogy Budapesten, a XXI. kerületi Szatmári utca egyik házában egy halott férfit találtak. Már a helyszíni szemlén felmerült, hogy gyilkosság áldozata lett, ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya rendelt el nyomozást az ügyben "ismeretlen tettes" ellen. Minden nyomot rögzítettek, mindenkit kihallgatták. A nyomozók 10 órán belül rájöttek, kik ölhették meg a férfit, akiket még akkor el is fogtak.

illusztrációForrás: pixabay.com

Két embert gyanúsítottak meg a gyilkossággal: T. Piroskát és az élettársát, M. Dánielt.

Halált okozó testi sértés miatt hallgatták ki, majd őriztbe vették őket és kezdeményezték a letartóztatásuk indítványozását az ügyészeknél. Az nyomozás során kiderült, hogy a gyilkosai a férfi lakótársai voltak, akik egy vita közben támadtak rá.

Agyonverték és magára hagyták. 
A gyilkossági nyomozók most fejezték be a munkát. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az illetékes ügyészeknek.