Három hete, május 6-án reggel a kislánya találta meg Berki Krisztián holttestét a IX. kerületi lakásának teraszán. Nem sokkal később a rendőrség lezárta a lépcsőházat. A nyomozás során kiderült, hogy nem gyilkosság történt, de azt még mindig nem lehet biztosan tudni, mi okozta a halálát. Berki Krisztiánt ma délután, a Farkasréti temetőben fogják eltemetni.

Ahogy az Origo elsőként megírta, május 6-án reggel több rendőrautó és egy mentőautó érkezett Berki Krisztián IX. kerületi lakásához. A közeli családtagok is a helyszínre siettek, ahol a reakciójukból és a viselkedésükből már arra lehetett következtetni, hogy Berki Krisztiánnal történt tragédia. Később Berki Mazsi megerősítette, hogy a férje meghalt.

Berki KrisztiánFotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet, vagyis nem merült fel a helyszíni szemlén, hogy valaki megölte volna a 41 éves férfit. Azt viszont nem lehet pontosan tudni, mi okozta a halálát. Erről csak a feleségét, Berki Mazsit, valamint a közös kislányuk miatti másik jogutódot, Hódi Pamelát fogják tájékoztatni a hatóságok. Felesége múlt héten az Instagramján megosztott egy közös, fekete-fehér képet, amin a férjével együtt látható.

Ebben írta le, hogy Berki Krisztián temetése május 26-án délután lesz a Farkasréti temetőben. Majd mindenkit, aki szeretné leróni a kegyeletét és elkísérni "A Berkit" utolsó útjára, arra kért, hogy fehér ruhát vegyen fel a szertartásra.