Rács mögé került négy díler Szekszárdon

Vágólapra másolva!
A szekszárdi bíróság letartóztatta azt a négy férfit, akiket május 24-én fogtak el a rendőrök, miután sok drogot, pénzt és a drogok eladásához használt eszközöket foglaltak le tőlük.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai átkutattak egy tolnai házat május 24-én. Többfajta drogot találtak. ezért azonnal értesítették a szekszárdi rendőröket, akik a 21 éves férfitól 11 tablettát, fél kilónyi fehér por- és pasztaszerű anyagot és zöld növényi származékot foglaltak le, melyekről a gyorsteszt segítségével kimutatták, hogy

cannabist, metadont és amfetamint tartalmaznak.

Forrás: Police.hu

A fiatal férfi elismerte, hogy a tablettákat egy ismerősétől vette, és saját fogyasztóinak is adott el belőlük. A rendőrök az ismerősét is felkeresték Szekszárdon.

A 23 éves férfi lakásán szintén több bizonyítékot találtak arra, hogy dílerkedéssel foglalkozik.

A bérelt garázsaiban találta autóit is átnézték. Ezekben több mint 1000 darab különböző színű és formájú tablettát, több mint fél kiló zöld növényi származék és negyed kilónyi fehér port találtak, melyekről a szakértő megállapította, hogy MDMA-t és THC-t tartalmaznak. Ezen kívül pénzt, tasakokat, fóliákat, vákuumfóliázót és egyéb droghasználathoz szükséges eszközöket is lefoglaltak tőle.

Forrás: Police.hu

A rendőrök még aznap elfogtak egy 21 éves bajai és egy 42 éves szekszárdi dílert is.

A fiatalabb férfi lakásán közel 500 ezer forintot, drogokkal szennyezett edényeket és a drog csomagolásához használatos eszközöket találtak. A rendőrök mind a négy férfit őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg. A bíróság május 26-án elrendelte a dílerek letartóztatását.

Forrás: Police.hu