A szekszárdi bíróság letartóztatta azt a négy férfit, akiket május 24-én fogtak el a rendőrök, miután sok drogot, pénzt és a drogok eladásához használt eszközöket foglaltak le tőlük.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai átkutattak egy tolnai házat május 24-én. Többfajta drogot találtak. ezért azonnal értesítették a szekszárdi rendőröket, akik a 21 éves férfitól 11 tablettát, fél kilónyi fehér por- és pasztaszerű anyagot és zöld növényi származékot foglaltak le, melyekről a gyorsteszt segítségével kimutatták, hogy cannabist, metadont és amfetamint tartalmaznak.

Forrás: Police.hu

A fiatal férfi elismerte, hogy a tablettákat egy ismerősétől vette, és saját fogyasztóinak is adott el belőlük. A rendőrök az ismerősét is felkeresték Szekszárdon. A 23 éves férfi lakásán szintén több bizonyítékot találtak arra, hogy dílerkedéssel foglalkozik.A bérelt garázsaiban találta autóit is átnézték. Ezekben több mint 1000 darab különböző színű és formájú tablettát, több mint fél kiló zöld növényi származék és negyed kilónyi fehér port találtak, melyekről a szakértő megállapította, hogy MDMA-t és THC-t tartalmaznak. Ezen kívül pénzt, tasakokat, fóliákat, vákuumfóliázót és egyéb droghasználathoz szükséges eszközöket is lefoglaltak tőle.

Forrás: Police.hu

A rendőrök még aznap elfogtak egy 21 éves bajai és egy 42 éves szekszárdi dílert is. A fiatalabb férfi lakásán közel 500 ezer forintot, drogokkal szennyezett edényeket és a drog csomagolásához használatos eszközöket találtak. A rendőrök mind a négy férfit őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg. A bíróság május 26-án elrendelte a dílerek letartóztatását.

Forrás: Police.hu