Prostituáltként dolgozott több nő egy egri panzióban

Vágólapra másolva!
Egy egri panzióban összesen három nő dolgozott prostituáltként, a velük lévő férfi pedig ebből a bevételből tartotta el magát. A panzió bérlői tudtak a prostitúcióról, mégsem tettek semmit.
Vágólapra másolva!

Az élettársak 2019 márciusától vett bérbe egy panziót Egerben. Egy másik ügy miatt a hatóságok elől bujkáló férfi 2019 május elején bérelt ki két szobát a panzióban a lányának, annak barátnőjének, női rokonának és magának.

A nők hónapokon keresztül prostituáltként dolgoztak, a kuncsaftokat a panzió szobáiban fogadták.

Forrás: Ügyészség.hu

A nők naponta 50 és 150 ezer forint közötti összeget kerestek, amiből a kiadásaikat, valamint a bujkáló férfi szállását és megélhetését fizették.

Az élettársak május közepétől megtudták, hogy a nők prostituáltként dolgoznak a panzióban, de nem tettek semmit, közel két hónap alatt legalább 540 ezer forint bérleti díjat fogadtak el tőlük.

Az ügyészség a bujkáló férfi ellen kitartottság, a panziót üzemeltető élettársak ellen pedig prostitúció elősegítése miatt emelt vádat. Az eltartott férfi jelenleg is bujkál, ezért azt javasolták, hogy a bíróság távollétében ítélje börtönbüntetésre.

Az élettársak esetében az ügyészség a férfi ellen börtönbüntetést és pénzbüntetést, míg a nő ellen pénzbüntetést javasol.