Kórházba került Vitray Tamás

Vitray Tamás
Göd, 2017. október 31. Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgő 85. születésnapja előtt. MTI Fotó: Czimbal Gyula
Vágólapra másolva!
Kórházba került a 89 éves Vitray Tamás, egyelőre nem tudja, mikor mehet haza, de reméli, az állapota hamarosan javul, írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

– mondta a lapnak Vitray Tamás. Arról is kérdezték, hogy miért került kórházba.

"Az nem tartozik senkire, hogy mi a bajom... Remélem, minél hamarabb jobban leszek, de most nem tudok ennél többet mondani"– mondta Vitray.

Vitray Tamás Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A tévés állapotáról kevesen tudnak a Blikk szerint.

"Tamás nem szeret másokat terhelni a problémáival. Mindig is ilyen volt, nem verte nagy dobra, ha valami problémája volt, mert úgy áll hozzá, hogy minél hamarabb szeretné maga mögött tudni a nehézségeket. Szerencsére van kire számítania, a gyermekei és a családja mindenben támogatják. Minden nap tartják a kapcsolatot, és nyilván akkor is segítenek Tamásnak, ha kijön a kórházból. Mellesleg jó kondiban van, otthon szokott szobabiciklizni, rendszeresen eljár boltba, intézi a dolgait, meg nem mondaná róla az ember, hogy közel van a kilencvenhez - mondta a lapnak Vitray egyik közeli ismerőse névtelenül.