Brutálisan elvertek egy férfit Ózdon

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértéssel vádol az Ózdi Járási Ügyészség egy 27 éves férfit, mert volt élettársát felkeresve, a lakásban összetalálkozott egy férfival, akit annyira megvert, hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozott neki.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a fiatal férfi nem tudta elfogadni, hogy az élettársi kapcsolata véget ért, továbbra is kereste a nőt, emellett rendkívül féltékeny is volt. 2021. október közepén egy este elment volt élettársához. Nem tudta, hogy a nő meghirdette a mobiltelefonját. Éppen ekkor érkezett hozzá egy potenciális vevő. A 27 éves férfi azonnal rátámadt a másik férfira. Először csak káromkodva szidta, és felelősségre vonta, hogy miért jött volt élettársa házába. Hiába próbálta elmagyarázni, hogy csak a telefonját szeretné megvenni, a férfi ezt nem hitte el. Sőt, egyre dühösebb lett.

Megragadta áldozata ruháját, és ököllel többször arcon vágta.

illusztráció Forrás: pixabay.com

A nő felszólította, hogy azonnal fejezze be, de a férfi nem állt le. A ruhájánál fogva levonszolta a másik férfit a lépcsőn, miközben folyamatosan a fejét ütötte, majd az autójához vitte azzal, hogy ha nem viszi el oda, ahová mondja, meg fogja ölni.

A megvert áldozat beszállt a kocsijába, amit gyorsan magára is zárt, ezzel megakadályozva, hogy a férfi beüljön.

A fiatal támadó bosszúból elhajlította a hátsó rendszámtáblát, de azt nem tudta megakadályozni, hogy a férfi elmeneküljön. Az áldozat a bal szeménél sérült. Eltörtek a szemgödör csontjai, amelyek 8 napon túl gyógyultak meg. Az ügyészség a büntetett előéletű férfivel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.