Ámokfutásba kezdett egy férfi Győrben, miután kirúgták – több nőre is rátámadt

Vágólapra másolva!
Több nőre is rátámadt egy 20 fiú Győrben. Mindezt azért, mert kirúgták a munkahelyéről. Egy idős asszonyt sikerült is kirabolnia, igaz nem jutott messzire a táskájával, ugyanis a rendőrük hamar elfogták.
Vágólapra másolva!

A vádirati szerint a férfi nem tudta feldolgozni tavaly ősszel, hogy kirúgták a munkahelyéről, egy győri bevásárlóközpontból. Először könyörgött az üzletvezetőnek, hogy vegye vissza, sírt, a fejét a falba verte, majd a sétálóutcán rákiabált egy szemből érkező nőre.

Ezután két férfit tiszta erővel meglökött.

De még ekkor sem volt vége az ámokfutásának:

egy nőt hátulról nekilökött és nekiszorított egy parkoló autónak, megszorította a nyakát

és pénzt követelt. Mikor a nőnek sikerült kiszabadulnia a szorításból és szembefordult a férfival, akkor a férfi megragadta a nő táskáját és megpróbálta kitépni a kezéből, de ez nem sikerült neki.

Az utcán tovább haladva egy másik nőt is megállított, elé állt és pénzt kezdett követelni tőle. Közben az arca előtt mutogatott és megfenyegette azzal, hogy ha kiabálni mer, akkor megveri. Ekkor érkezett a közelükbe egy újabb nő, akire a férfi rákiáltott, hogy álljon meg, majd utána indult. Pénzt tőlük sem tudott elvenni.

Röviddel ezek után a férfi utolért és hátulról fellökött egy 84 éves asszonyt. Ezután megragadta az idős nő táskáját, azt az asszonnyal együtt húzni kezdte a földön. Közben azt kiabálta:

Az idős nőt meg is verte, többek között kétszer is beletalpalt a jobb combjába.

A táskát végül megszerezte, és azzal elfutott, de nem jutott messzire,

még a közelben elfogták a rendőrök, a táskát pedig visszaadták a tulajdonosnak.

A férfi akár 15 évre is börtönbe kerülhet.