A részeg, és valószínűleg bedrogozott nő vasárnap kora reggel Ózdon, eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant a lakása ablakán. Az eséstől könnyebben megsérült, ezért a rendőrök mellet a mentősöket is kihívták. Az egyik rendőrre ezután támadt rá.

A nő a zhanás után zavartan viselkedett, azt is mondta, hogy nem megy be a kórházba, végül azonban az élettársa meggyőzte, hogy erre szükség van. Útközben a nő agresszívvá vált, ezért a mentők rendőri segítségét kérték. Amikor a rendőr beszállt a mentőbe, a nő hirtelen pofon ütötte, mellkasánál megragadta az ingét, és eltépte. 

Forrás: Ügyészség

A rendőr ezután megbilincselte a dühöngő asszonyt, így vitték be a kórházba, ahonnan megbilincselt kézzel megszökött. A rendőrök visszakísérték és leültették egy székre, egyikük végig fogta a karját amíg az ellátás folyt. Azonban még ekkor is megpróbálta megrúgni az egyik rendőrt.Mint kiderült előző nap a nő az árokba borult azzal a kocsival, amit a vezetéstől eltiltott élettársa vezetett, amikor egy szirénáző rendőrautó elől menekültek.

A nő kényszerintézkedésről a Debreceni Járásbíróság dönt.