Több gyalogosra is rátámadt egy férfi Salgótarjánban

Vágólapra másolva!
Börtönbe kerülhet az a 24 éves, salgótarjáni férfi, aki minden ok nélkül megfenyegetett és megtámadott embereket az utcán és több üzletből is lopott. 
Vágólapra másolva!

Egy fiatal férfi májusban és júniusban is több utcán sétáló embert is megfenyegetett és megtámadott. Először május közepén egy helyi buszmegállóban lépett oda egy nőhöz. Az arcához érintette az öklét és azt mondta neki, hogy eltöri az állát. Amikor egy másik gyalogos felszólította, hogy hagyja abba a fenyegetőzést,

S. József odalépett a férfihoz, és és combon rúgta.

Júniusban a férfi Salgótarján belvárosában is lecsapott. Megint egy utcán sétálót szemelt ki. Mögé lépett, hátulról megfogta a bal kezét, és megrángatta a haját.

Pár nap múlva egy férfit mellkason, egy nőt pedig arcon ütött teljes erőből.

A megtámadott gyalogosokat nem ismerte és előzménye sem volt ezeknek a támadásoknak. Az áldozatok könnyebb sérülésekkel megúszták a férfivel való találkozást.

Forrás: Police.hu

Amikor elfogták, kiderült, hogy a férfi több salgótarjáni üzletbe is betört. Alkoholt és édességet lopott, amellyel közel 120 ezer forintos kárt okozott.

A salgótarjáni rendőrök

lopás, könnyű testi sértés, illetve garázdaság miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását

- írja a Police.hu.