Féltékenységből vertek meg három embert Nógrádban

Vágólapra másolva!
Egy férfinak nem tetszett, hogy az ismerőse üzeneteket küldött a feleségének, ezért a testvérével és egy társukkal elmentek az otthonához, ahol őt, az anyját és a nagybátyját is megverték.
Vágólapra másolva!

A 25 éves férfi egy alkalmazáson keresztül kérte számon az ismerősét, amiért az korábban üzeneteket küldött a feleségének. Az egyre indulatosabb üzenetváltások közben megbeszélték, hogy személyesen rendezik a dolgot.

A férfi és a testvére, valamint egy eddig ismeretlen társuk 2020 novemberében bottal, feszítővassal és vascsővel indult el az ismerős házához.

Forrás: Ügyészség.hu

A támadó kiabálására a 24 éves férfi kiment az udvarra, onnan próbált beszélni velük.

A banda azonban kirángatta az utcára, lerántották a földre és ahol érték, ütötték a fegyvereikkel.

Az áldozat segítségére sietett az anyja és a nagybátyja. A támadók őket is megverték. Az asszonyt a lábánál fogva a földön húzták, úgy ütötték. A nagybátyjának sikerült a támadója kezéből kicsavarni a botot. Aztán a banda elmenekült. Mindhárman könnyebben sérültek meg, de csak a véletlennek köszönhető, hogy nem lett komolyabb bajuk. Az ügyészek a testvérpárt csoportosan elkövetett garázdasággal és súlyos testi sértés kísérletével vádolják és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket felfüggesztett börtönbüntetésre.