Kábítószerkereskedőket fogott el a rendőrség pénteken a cigándi Tisza-hídon, a drogkereskedők autójában több mint egy kiló kábítószer volt. A későbbi házkutatások során még négy és fél kiló kábítószert találtak -írta honlapján a rendőrség.

Egy 36 éves sárospataki férfi külföldi weboldalról rendelte az illegális tudatmódosítót, amit rokonán keresztül értékesített tovább. A rendőrök mind a két férfit, valamint a velük kapcsolatban álló dílert is lekapcsolták - írta honlapján a rendőrség.

B. Tibort és a vele egy autóban utazó férfit a rendőrök június 24-én a II. Rákóczi Ferenc Tisza-hídon fogták el, Szabolcs és Borsod megye határán. Autójában több mint egy kilogramm barna kristályos anyagot találtak, majd foglaltak le a rendőrök. 

Videón az elfogás: 

 A nyomozók a két férfit B. Tiborral egy időben fogták el, majd az ő sárospataki lakásaikban is kutatást tartottak. Összesen 4 és fél kilogramm barna kristályos anyagot foglaltak le náluk. Ugyanolyat, mint amit a nyíregyházi rendőrök B. Tibor autójában találtak. Ezen kívül a két lakásban volt még fehér por és zöld növényi törmelék is, valamint nagy mennyiségben simítózáras tasakok és több mint 6 millió forint készpénz. A lefoglalt drog feketepiaci értéke közel 20 millió forint. Az akcióval a rendőrség 20 000 adag kábítószer piacra kerülését akadályozta meg.