Brüsszel kevesebb fűtést akar télen, Karácsony rögtön engedelmeskedik

Haumann Péter temetése, temetés, Karácsony Gergely
Vágólapra másolva!
Ma tartották Karácsony Gergely vezetése alatt az első Energiacsúcsot a Városházán, erről Budapest baloldali polgármestere számolt be hivatalos Facebook-oldalán. Karácsony bejegyzéséből kiderül, hogy kész követni Brüsszelt, még ha ezzel tudatosan is tönkreteszi a magyar családokat és az ország gazdaságát.
Vágólapra másolva!

A magyar baloldal újra bebizonyította, hogy ideológiákat és illúziókat kerget, és nem képes reálisan gondolkodni még akkor sem, amikor Európa energiaválságban van a brüsszeli szankciók és a szomszédunkban zajló háború miatt, miközben számos országban elszabadult a háborús infláció, az üzemanyagok és az élelmiszerek ára.

Karácsony ahelyett, hogy a jelenlegi problémák megoldásán munkálkodna, inkább a brüsszeli direktívát követve a globális felmelegedéssel riogatva próbálja meg elérni, hogy az emberek ne fűtsenek télen, nyáron pedig ne használják a klímát.

Ez az új irányvonal egyébként rendkívül népszerű Brüsszelben és az olyan országokban, ahol baloldali kormány van hatalmon.

Lényegében arról van szó, hogy az Európai Unió totális csődöt mondott, a szankcióiból eredő károkat most a lakosság sanyargatásával akarják enyhíteni.

Karácsony Gergely újabb őrült ötletet valósít meg Brüsszel utasítására Fotó: Koncz Márton - Origo

A baloldali főpolgármester ennek értelmében több intézkedést is bejelentett; többek között eldöntötte, hogy a fővárosi intézményekben nyáron maximum 25 fokig lehet hűteni, míg a téli hónapokban 20 fokban kell fagyoskodnia a dolgozóknak.

Vagyis gyakorlatilag Karácsony Gergely dönti el, hogy a fővárosi intézmények dolgozói milyen hőmérsékletben töltsék munkaidejüket.

Tisztán látszik, hogy Karácsony irányítása alatt a legalapvetőbb problémákat sem képesek orvosolni a fővárosban. Folyamatosak a dugók, drágítják a parkolást, eközben pedig az átgondolatlan és értelmetlen lezárásokkal is megnehezítik az autósok életét. Azonban ahelyett, hogy a baloldali vezetés ezeket a problémákat próbálná megoldani, most újabbakat teremt.