VV Fanni-ügy: az utolsó szó jogán is tagadta a gyilkosságot B. László

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
VV Fannit, aki az egyik valóságshow-ban vált ismerté, 2017-ben először eltűntként keresték, majd gyilkosság miatt indult nyomozás az ügyében. A nő megölésével B. Lászlót vádolták meg. A férfi a kamerafelvételek alapján a karjaiban vitte le a nő testét luxuslakóparkban lévő lakásából a ház mélygarázsába, ahol betette egy bérelt autó csomagtartójába. Ahogy az eljárás alatt mindig, az utolsó szó jogán is mindent tagadott B. László a bíróságon  – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az ügy mai tárgyalásán B. László az utolsó szó jogán felolvasta azt a beszédet, amit ő maga írt. Ebben továbbra is azt hangoztatta,

hogy ő nem ölte meg VV Fannit, még csak nem is bántotta.

Azt állítja, hogy amikor felment a lakásba, a nő már eszméletlenül feküdt a sok kábítószertől, amit Erika barátnőjével szerzett be. Saját bevallás szerint egy valamiben hibázott. Szerinte csak abban, hogy amikor 2017 novemberében felment a korábbi valóságshow szereplő lakására, nem hívott mentőt, mert a barátnője ezt nem akarta - írja a Bors.

Azt mondta, a nő volt az, aki rábeszélte, hogy mindketten jobban járnának, ha a férfi elviszi Fannit azokhoz az emberekhez, akikkel a korábban beszélt telefonon.

A találkozó a Rákospataknál volt, ahol odaadta VV Fannit a BMW-s embereknek.

B. László azt mondta, ezért vállalja a felelősséget, de másért nem.

A férfi arról beszélt, hogy Siófokra ment az első számú tanúval, majd onnan másnap reggel Dunavecsére. Szerinte hanyag volt a nyomozás, ugyanis helyenként 250 km/h sebességgel kellett hajtania ahhoz, hogy a leírt adatok megvalósuljanak.

B. László egy korábbi tárgyalásán. Fotó: Polyák Attila - Origo

A dunavecsei kikötőbe pedig állítása szerint nem azért ment, hogy VV Fanni holttestét a Dunába dobja, hanem azért, hogy meggyőződjön arról, valóban megszűnt-e az ottani munkája, vagy csak át akarták verni.

Ahogy azt korábban írtuk, Novozánszki Fanni 2017. november 20-án este tűnt el. A lakópark biztonsági kamerája rögzítette, hogy B. László a karjaiban viszi a mélygarázsba a lakásából, ahol beteszi az élettelen testét bérelt kocsijába és elhajt vele.

VV Fanni Forrás: Blikk

Az autóból rengeteg vért mostak ki. Kiderült, hogy VV Fannié vérét találták meg, de volt benne egy kötél is, amin szintén rajta volt a nő vére, és pár szál a ruhájából.

A hatóságok már szinte mindenhol keresték VV Fanni holttestét, de máig nem került elő.