Több baleset is nehezíti a közlekedést az M1-es autópályán. A Budapest felé vezető oldalon, Bicske és Biatorbágy térségében is torlódás van - közölte az Útinform péntek délelőtt honlapján.

Bicske térségében a 36-os kilométernél két kamion és egy autó ütközött. A pálya érintett oldalát a lezárás után már feloldották.

A leállósávon elengedik a járműveket, de a torlódás még jelentős, közel egy óra a plusz menetidő. 

Aki teheti, a 43-as kilométernél, az Óbarok pihenőhelynél térjen le a pályáról és az 1-es főúton kerüljön, visszatérni az Herceghalomnál, a 27-es kilométernél érdemes - írja a rendőrség.

Összetört kamion BicskénélForrás: Police.hu

Ugyancsak a főváros irányába, Biatorbágy térségében két autó ütközött. A 22-es kilométernél a belső sávot lezárták, a helyszín mögött a torlódás jelentős - írták.

A Hegyeshalom felé vezető oldalon, Óbarok térségében két autó karambolozott. A 43-as kilométernél a belső sávot lezárták, a helyszín mögött araszolnak a járművek - tudatta az Útinform.

A Katasztrófavédelem azt közölte, hogy a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 139-es kilométernél kigyulladt egy kamion és a rakománya is. Itt is lezárták az utat. A rendőrség azt írja, hogy a kamion takarmányt szállított.