Feldolgozhatatlan tragédia történt Alcsútdoboznál június 29-én. Három huszonéves fiatal az autójukkal kamionnak ütközött. A szerencsétlenséget egyikük sem élte túl.

Az autó eddig tisztázatlan okok miatt tért át a szemközti sávba, amit a kamion sofőrje észre is vett, áttért a szabad sávba, de ezzel em sikerült elkerülni a balesetet, ugyanis az autót vezető fiatal fiú visszarántott a kormányt és összeütköztek.

Három fiatal halt meg frontális karambolban AlcsútdoboználForrás: Shutterstock

Mindkét jármű az árokba sodródott, az autó felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Ketten a helyszínen meghaltak, egy 21 éves fiút mentőhelikopterrel kórházba szállíottak, de már nem tudták megmenteni az életét, ő is meghalt.

Réka és Zsolti évek óta egy párt alkottak. A barátok és család számára felfoghatatlan, hogy ez megtörténhetett és búcsút kell venniük a szeretteiktől. Megható sorokkal búcsúznak tőlük a közösségi oldalakon - írja a Ripost.

Mérhetetlen a fájdalmam. Fiam!!!!!! Ebből nem fog tudni felállni anya - írta Krisztián édesanyja fia fotójához.

Drága szép egyetlen kincsem, a szívem minden apró darabját magaddal vitted. Elmondhatatlan fájdalom és űr, amit itt hagytál. Örökké szeretni foglak - áll Réka édesanyjának búcsúsoraiban.

Nagyon szeretlek titeket. Szívünkben örökre élni fogtok. Istenem, annyira felfoghatatlan - írta egyik barátjuk.

 A címlapi kép illusztráció!