Tóth Nikolett színésznő koponya- és gerincsérülései miatt egy komplikált életmentő műtétsorozaton esett át. Most bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy támogassa a kórházban fekvő balerinát - írja a Blikk.

Tóth Nikolett, a Budapesti Operettszínház balerinája volt az egyetlen súlyos sérültje a Jókai utcában múlt héten történt tragikus házomlásnak. A művésznő azóta jobban van, de segítségre van szüksége. Apáti Bence Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet az Operettszínház bejegyzésére, illetve a Kiss-B. Attila által kezdeményezett imaláncra, és egy, a családot támogató lehetőségre.

Tóth Nikolettet jelenleg is kórházban ápolják és édesanyja elmondása szerint állapota folyamatosan javuló tendenciát mutat.

A művésznő már jobban van, de segítségre szorulFotó: Major Kata - Origo

A Budapesti Operettszínház társulata és kollégái minden lehetséges módon, így anyagilag is segítik az édesanyát, aki ezúton is megköszöni mindazok támogató segítségét, akik – akár puszta érdeklődésükkel, akár az imalánchoz csatlakozásukkal, akár adománynyújtás révén is – kifejezik kollégánk felépülésével kapcsolatos törődésüket, együttérzésüket

- írja az Operettszínház.

Adományaikat a következő számlaszámra juttathatják el:

Tóth Adrienne: 10404072-86755254-71811015