Súlyos testi sértés miatt indult nyomozás az ellen a férfi ellen, aki egy oroszlányi munkásszállón megütött egy másik férfit, és még az arcára is rátaposott. A Tatabányai Járási Ügyészség ügyészei indítványozták a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

A megalapozott gyanú szerint július 2-án este két részeg férfi összeveszett egy oroszlányi munkásszállón. A vita hevében az egyikük rátámadt a másikra. Egyszer nagyon erősen, ököllel arcon vágta áldozatát, majd amikor a földre került férfi próbált volna feltápászkodni,erősen az arcába taposott. Az elsődleges orvosi adatok alapján a férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Origónak küldött közleménye szerint.

Betört az orra és az arccsontja is eltört.

Forrás: Origo

A járási ügyészség indítványozta, hogy a férfit egy hónapja tartóztassák le, mert úgy látják, hogy az ő esetében fennáll a veszélye annak, hogy újabb, hasonló bűncselekményt követne el, ha nem zárnák rácsok mögé.  A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egyetértett az ügyészekkel, így az agresszív támadó augusztus 7-ig biztosan letartóztatás alatt marad.