Halálos-tréfa a Fejér megyei kocsmában – megfagyott a hidegben hagyott vendég

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Fejér megyei kocsmában egy háromfős társaság a pultosnővel többször is megaláztak egy másik vendéget. Ezekről a megszégyenítésekről többször fotókat, és videókat is készített a pultos nő, amelyet aztán továbbküldött az ismerőseinek. Az utolsó viccbe a férfi belehalt.
Vágólapra másolva!

2019. novemberében a férfi a kocsma teraszán, egy széken aludt, amikor a társaság egyik tagja ráborított egy másik széket, és a két széket több tekercs szigetelőszalaggal társaival együtt áttekerte.

A társaság tagjai a székek közé, illetve a székhez kötözött férfiról fényképeket, videófelvételt készítettek, és azt több embernek elküldték, aztán hazamentek.

A férfi az éjszaka közepén magához tért, de a rögzítésekből nem tudott kiszabadulni, kihűlt, és hajnalban meghalt.

A nőt 14 és fél év, a férfiakat pedig 15 év 6 hónap, 14 év, és 12 év fegyházra ítélték. Az ítélet ellen mindenki fellebbezett.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a büntetések szükségesek. Az másodfokú eljárás hamarosan folytatódik.