Hárman támadtak egy apára és fiára egy lopott pénztárca ügyében

Vágólapra másolva!
Két férfi és egy kamasz támadt rá egy fiúra és apjára Kaposvár közelében, mert azt gondolták, hogy náluk lehet egy lopott pénztárca. A támadók ütötték-verték, és fegyegették áldozataikat. Az ügyészség önbíráskodás kísérlete miatt felfüggesztett fiatalkorúak fogházát, illetve börtönbüntetést javasolt velük szemben.
Vágólapra másolva!

A kamaszfiú és felnőtt társa egy januári estén elmentek egy ismerősük lakására, mert

azt feltételezték róla, hogy ellopta a fiú nevelőanyjának pénztárcáját.

Először csak az utcáról kiabáltak be, és megfenyegették az ismerősük apját, majd őt is, ám azok hiába bizonygatták, hogy nincs náluk a pénztárca. A fiatal fiú egy pofont is adott a gyanúsított férfinak.

Miután a pofon semmit nem értek el, a fiú telefonon felhívta a saját apját, aki ahogy megérkezett, maga is beszállt a verekedésbe.

Először az idősebb férfit ütötte orrba, majd a fiával és az ismerősükkel együtt belökték a kaput, ezután előbb az udvaron, utána pedig az utcára kivonszolva ütötték-verték, és rugdosták a tárcalopással vádolt fiút.

A bántalmazásnak az vetett véget, hogy hallották, amint a fiú és apja rendőrt hívnak. A két áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett.

Forrás: Police.hu

A kaposvári rendőrök már

másnap elfogták a három támadót, akiket a bíróság ügyészi javaslatra letartóztatott, később pedig bűnügyi felügyeletet és távolságtartást rendeltek el velük szemben.

Az ügyészség a fiatallal szemben felfüggesztett fiatalkorúak fogházát, míg az apjával és a harmadik társukkal szemben börtönbüntetés kiszabását javasolta.