Tömegverekedés volt Ózdon, két embert megkéseltek

Vágólapra másolva!
Egy ózdi férfi a barátaival italozott, amikor összeveszett a szomszédjával egy korábbi nézeteltérés miatt. A két társaság ezek után az utcán összeverekedett, többek között viperával és baseballütővel verték egymást. A férfi a verekedés közben két embert megkéselt.
Vágólapra másolva!

A 28 éves férfi tavaly januárban egy este együtt ivott a barátaival. Egy korábbi nézeteltérésen felháborodva megüzente a szomszédban lévő férfinak, hogy rendezzék a problémát. Emiatt a társasága és a szomszédban lévők összevesztek.

A férfi ekkor azt mondta, hogy bokszolják le a dolgot, mire a két társaság, összesen kilenc férfi, összeverekedett az utcán.

Seprűnyéllel, viperával, kerítésléccel és baseballütővel ütötték egymást.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A támadó a nála lévő késsel egy férfit megszúrt a vállán és a mellén. Emiatt léggyülem alakult ki nála, ami életveszélyes sérülés.

Egy másik férfit a hátán szúrt meg, neki könnyebb sérülése lett, de csak a véletlenen múlt, hogy nem sérült meg súlyosabban. Az ügyészség a 28 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.