Boxerrel verte szét bátyja arcát egy jánoshalmi fiatal

BOXERREL ÜTÖTT ÉS TÖBBSZÖR LOPOTT, Elfogták és őrizetbe vették a jánoshalmi nyomozók azt a 22 éves helybélit, aki súlyosan bántalmazta testvérét, és több betörés is a számlájára írható.
Vágólapra másolva!
Elfogták és őrizetbe vették a jánoshalmi nyomozók azt a 22 éves férfit, aki súlyosan bántalmazta testvérét, és több betörés is a számlájára írható.
Vágólapra másolva!

Súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás a Jánoshalmi Rendőrőrsön márciusban, mivel egy helyi fiatal rátámat a bátyjára.

Az agresszív férfi egy boxerrel a kezén ütlegelte testvérét, aki súlyos sérüléseket – arc- és orrcsont törést – szenvedett.

Elfogták és őrizetbe vették a jánoshalmi nyomozók azt a 22 éves helybélit, aki súlyosan bántalmazta testvérét, és több betörés is a számlájára írható. Forrás: police.hu

Az áldozat a rendőröknek azt mondta, hogy öccse születésnapját ünnepelték, amikor összeveszett testvére vendégeivel, ezért esett neki a rokona.

Forrás: police.hu

A 22 éves férfi más bűncselekményt is elkövetett. Többször tört be lakatlan házakhoz a településen, ahonnan rendszerint elektromos kéziszerszámokat lopott több százezer forint értékben. De olyan is előfordult, hogy az egyik helyi kocsmába ment be, ahonnan szeszes italokat vitt el. Egy másik alkalommal pedig parkoló autókat tört fel, amelyből egy pénztárcát vitt el. A Jánoshalmai Rendőrőrs nyomozói tegnap előtt elfogták és őrizetbe vették a férfit,

akit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés és a lopások miatt.

Forrás: police.hu

A rendőrök kezdeményezték a tolvaj letartóztatását és vizsgálják, hogy volt-e társa a bűncselekményeknél.