Molnár Zsolt élő adásban ismerte el, hogy a baloldali sajtó elfogult és baloldali érdekeket szolgál

MOLNÁR Zsolt
Tusnádfürdő, 2022. július 22. Molnár Zsolt, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott pódiumbeszélgetésen az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 22-én. MTI/Veres Nándor
Vágólapra másolva!
Molnár Zsolt MSZP-s csúcspolitikus az ATV egyik műsorában a Tusványossal összefüggésben szó szerint ezt mondta: „...nagyon örülök, hogy ott voltak az ellenzéki portálok, a 24.hu, ott volt a Telex, ott volt a 444, biztos még mások is...". Molnár ezzel az elszólásával elismerte, hogy a saját magát „független" és „objektív" jelzőkkel illető baloldali sajtó valójában kicsit sem független, kicsit sem objektív, hanem az ellenzék propagandafelületeként működik.
Vágólapra másolva!

Az MSZP pártigazgatója, Molnár Zsolt országgyűlési képviselő hétfő este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt a vendége. A beszélgetés elején a szokásos és végtelenül unalmas baloldali közhelyek mellett szó esett a vasárnap zárult Bálványosi Nyári Szabadegyetemről és Diáktáborról (Tusványos). Molnár ugyanis azon kevés baloldali politikusok egyike, aki rendszeresen ellátogat a Tusványosra.

A műsorvezető azon felvetésére reagálva, miszerint érdemes-e ellenzéki politikusoknak az erdélyi szabadegyetemen részt venni, a szocialista csúcspolitikus szó szerint ezt mondta:

Az ide vágó rész alább hallgatható meg 02:14-től.

Érdemes megjegyezni, hogy

az egyik tusványosi vitán résztvevő Molnárt a helyiek kifütyülték,

vélhetően azért, mert balos kampányszövegeket ismételgetett ahelyett, hogy a döntően erdélyi magyar hallgatóközönség valós problémáira fókuszált volna. Molnár Zsolt monológját csupán a többszöri áramszünet tette érdekesebbé.

Molnár Zsolt, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, Keresztes László Lóránt, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője, Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezető-helyettese és Stumpf András, a Válasz Online újságíró-szerkesztője a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott pódiumbeszélgetésen az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 22-én. Forrás: MTI/Veres Nándor