A sofőr holtan feküdt az út közepén, megszólalt egy szemtanú

Vágólapra másolva!
Felborult és az árokba csúszott egy autó Kecel és Imrehegy között. Egy ember meghalt, ketten megsérültek. Most kiderült, hogy olyan részegek voltak, hogy az egyik kocsmában már ki sem akarták őket szolgálni, ők mégis kocsiba ültek - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor egy kocsi felborult és az árokba csúszott Kecel és Imrehegy között.

Az esettel kapcsolatban a Délalföldi Infó megtudta, hogy a kocsiban ülők részegek voltak. Egy kocsmatúra keretében furikáztak le és fel.

A lap szerint

az autó sofőrje már korábban is össze-vissza kacsázott az úton. Sőt, még egy árokba is belecsúsztak,

onnan azonban valaki még kihúzta őket. A három felelőtlen kocsikázó azonban ekkor sem haza ment, hanem egyenesen egy imrehegyi kocsma felé vette az irányt, ahol

már nem is kaptak kiszolgálást.

Viszont ezután sem mentek haza, hanem ismét kocsiba ültek. Ekkor már nem az a férfi vezetett, aki korábban, de az új sofőr is részeg volt.

Egy szemtanú felfigyelt a különös és aggasztó viselkedésű társaságra, ezért utánuk indultak, mert érezték, hogy bajba kerülnek. Sajnos nem is tévedtek: amikor beérték őket,

a kocsi már a feje tetején állt, a sofőr pedig holtan hevert az út közepén.

"Az egyik utas éppen az autóból mászott ki, egy nő pedig az autó hátuljában feküdt súlyos sérülésekkel" - mondta a lapnak a szemtanú. Úgy tudják, hogy a nőt később feszítő-vágóval kellett kiemelni az autóból.

Bár a helyszínre mentőhelikopter és mentősök is érkeztek, és a két sérültet kórházba vitték,

a sofőrön már nem lehetett segíteni, ő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A Bors úgy tudja, hogy többen is összefutottak a száguldó trióval útközben, és többek arról számoltak be, hogy nem csak cikáztak az úton, egyenesen a forgalommal szemben haladtak, és többeknek is ki kellett térni az útjukból.

szemben, a saját sávjukban, azaz mindenhol, ahol csak tudtak. Már akkor sejthető volt, hogy piásak, vagy komoly gondjuk van" - mesélte egy szemtanú.

A címlapi kép illusztráció!