Videón a kétfős rablóbanda, aki négy emberre támadt rá egymás után Kelenföldön

Vágólapra másolva!
A 23 és a 27 éves férfi egymás után 4 emberre támadt rá márciusban a Kelenföldi pályaudvar metróaluljáróban. Az áldozataik között volt egy 80 éves férfi és egy magatehetetlen, földön fekvő ember is.
Vágólapra másolva!

Először követni kezdtek egy férfit, aztán egész egyszerűen belekötöttek. Azzal az ürüggyel szólították le, hogy mit csinált egyikük szemüvegével, aztán kiabálni kezdtek vele, hogy fizesse ki nekik.

A férfi semmit sem értett, ugyanis korábban soha nem látta támadóit.

Kérte, hogy hagyják őt békén. A két férfi ezután lökdösni kezdte, aztán többször megütötték, és olyan erővel rángatták, hogy szétszakadt a pólója. A verésnek a járókelők közbelépése vetett végett.

10 perccel később ugyanezzel az ürüggyel szólították le egy másik férfit.

Őt is lökdösni, rángatni kezdték, és többször megütötték.

Ezután egyikük a nyakánál lefogta, a társa pedig ököllel többször arcon ütötte. A férfinak végül sikerült kiszabadulnia, és elmenekülnie.

A harmadik áldozatuk egy 80 éves férfi volt. Neki azt mondták, azonnal adjon nekik legalább 150 forintot. Amikor nem kapták meg,

a nehezen mozgó férfit többször megütötték és megrúgták. Miközben védekezni próbált, elveszítette az egyensúlyát és a földre esett.

Csak akkor hagyták abba a verést, amikor több járókelő és a közelbe ért.

A két férfi utolsó áldozata, egy földön fekvő, hajléktalan férfi volt. Ő volt az egyetlen, akitől meg tudtak valamit szerezni. Nem is egy dolgot, rögtön többet: egy mobiltelefon töltőt, zoknit, tusfürdőt, és édességet. Egy arra járó hívta a rendőröket, akik gyorsan elfogták a két férfit. Az ügyészség a most is letartóztatásban lévő férfiakkal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.