A pedofilokat mentegető Lakatos Márk talpig Gucciban hisztizik a rezsi miatt

lakatos
Vágólapra másolva!
A harsány "paradicsommadár" ezúttal a rezsicsökkentésnek ment neki - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Nem meglepő, hogy az olyan valódi teljesítményt nélkülöző celebeknek, mint például Lakatos Márk, éltető elemük a provokáció, most azonban ugyancsak ízléstelenre sikeredett a "mutatvány".

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő baloldali provokátor legújabb TikTok-videójában attól retteg, hogy ő bizony meg fog fagyni a télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát.

Forrás: borsonline

Lakatos Márk Gucciban sem éri be mondjuk a budapesti Gucci áruház darabjaival, ahol egy kisebb táska 6-700 ezer forintnál kezdődik.

Ő az ennél is legalább 50 százalékkal drágább New York-i Gucci Concept Store-ban válogat - írja a Bors.

Lakatos annyira gyakran parádézik a Gucci milliós darabjaiban, hogy már sokan feltették a kérdést, vajon miből és hogyan képes finanszírozni mindezt.

Akárhogy is, elképesztő álszentség, hogy most keserű mimikával azt hirdeti, hogy a magas rezsi miatt: "Meg fogunk fagyni télen". Sőt ahogy megismételte: "Rohadtul meg fogunk fagyni!"

Mondja ezt az a Lakatos Márk, aki úgy üldögél a Milánói Divathét milliárdos vendégei között, mint mások a lakótelepi bádogkocsmában - írja a Bors.

Forrás: borsonline.hu

És úgy ebédel Milánó egyik legdrágább éttermében, a Tokuyoshiban, mint más egy Mekiben. Jegyezzük meg a tények kedvéért, hogy a Tokuyoshiban a legolcsóbb menü 60 000 forintnál kezdődik.

Milánóban, a milliárdos sznobok éttermében, a Tokuyoshiban a legolcsóbb menü 60 000 forint Forrás: borsonline.hu

És akinek a lakása, saját szavait idézve, a XVIII. századi Párizs stílusában épült fel.

Forrás: borsonline.hu

Sokat mond a "Lakatos-jelenségről" az a tény is, hogy a celeb szponzorálását tavaly megszüntette az Elektrolux, mert egy pedofilokat mentegető műsort vezetett.

Ebben bagatellizálni próbálták a gyerekek szexuális kizsákmányolását.

Forrás: borsonline.hu

Szóval ez a Lakatos Márk ment neki a rezsicsökkentésnek...

@lakatosmarkstyle Te inkább megfagynál télen vagy szülnél? #nekedbe#fy#magyartiktok#foryouba#csillagszóró#nowar#botrany♬ eredeti hang - Lakatos Márk