Egy drogos Jakab Péter-rajongó próbálta felgyújtani a Fidesz-irodát Szegeden

Vágólapra másolva!
Egyszerre punk és Jakab Péter követője a férfi, aki részegen és begyógyszerezve fel akarta gyújtani a Fidesz-irodát Szegeden - tudta meg a Metropol.
Vágólapra másolva!

Csütörtökről péntekre virradóra egy 28 éves férfi betört a Fidesz szegedi, Victor Hugo utcai irodájába - írja a Metropol.

Egy járókelő riasztotta hajnali fél ötkor a rendőrséget, akik gyorsan a helyszínre érkeztek és elfogták a garázdálkodót.

A Metropol további információkhoz jutott az elkövetőről, aki részegen és begyógyszerezve nemcsak betört az irodába, de meg is kísérelte felgyújtani a helyiséget.

Tudatosan felkészülve a rombolásra, házilag úgynevezett Molotov-koktélokat készített, üvegekbe benzint töltött, majd felgyújtotta azokat. Csak az arra tévedő járókelőknek köszönhető, hogy a tüzet még idejében sikerült eloltani.

Forrás: Facebook

A magát punknak és Jakab Péter követőjének egyaránt valló férfi, P. Ádám a lap információi szerint zavaros, nehezen követhető elveket vall. Alapvetően punknak mondja magát, de bizonyíthatóan megtalálható követőként Jakab Péter Facebook-csoportjában is.