Becsüljön meg minden esőcseppet, nem sok helyre jut belőle

hőség, hőségriadó, kánikula, időjárás, budapest, nyár, illusztráció, napsütés, Erzsébet tér, Erzsébet tér környéke, 5. kerület, 5. ker, Deák Ferenc tér
Néhány napja készült, délutáni fotó
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szombat
A többórás napsütés mellett északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de zápor, zivatar inkább csak az Északi-középhegység térségében alakul ki. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. 30 és 39 fok között alakul a hőmérséklet - délkeleten lesz a legnagyobb forróság.

Vasárnap
Változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel. Csak elvétve fordulhat elő zápor. Az északkeleti szél élénk lesz. 28-33 fok valószínű, pár fokkal tehát felfrissül a levegő.

Hétfő
Gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Élénk marad az északi, északkeleti légmozgás. 30 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Kedd
A sok napsütés mellett délen és keleten lesz erőteljes a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a tájakon zápor, zivatar is lehet. Marad a 30 fok körüli kánikula. Élénk marad a szél.

Szerda
Sok napsütésre van kilátás, gomolyfelhőkkel. Csak elszórtan fordul elő frissítő csapadék. 30-32 fokos igazi nyári idő lesz.