Klapka György és Mary Zsuzsi közös gyereke, Dennis péntek éjjel, 34 éves korában halt meg egy epilepsziás roham miatt. Utolsó óráit egy barátja házában, Erdei Mártonnál tölötte, aki most nyilatkozott a Borsnak az tragédiáról.

Klapka György örököse váratlanul halt meg, miközben egy barátja házában volt. Egy nappal halála után a Bors elérte Erdei Mártont, aki szűkszavúan nyilatkozott.

„Nem tudom még felfogni, hogy pontosan mi történt” – kezdte Dennis barátja.

Még mindig a hatása alatt vagyok, és nem tudtam feldolgozni. Folyton csörög a telefon, és megállás nélkül hívnak az újságírók, hogy mi történt pontosan. Szeretnék egy kis időt kérni, amíg ezt feldolgozom. Nagyon összetört lelkileg ez a szörnyűség

– nyilatkozta a férfi.

Klapka György fia, DennisForrás: TV2

Klapka Dennis halálát követően, szombaton a Bors utolérte egy másik barátját, Máté Lászlót, aki fájdalmakkal telve beszélt barátjáról.

„Nagyon nehéz feldolgozni egy barát elvesztését. Sajnálom, hogy mindenki úgy emlékszik rá, mint a depressziós, az alkoholista, a drogos. Sokkal több volt ő ennél. Az elmúlt hónapokban teljes mértékben megváltoztatta saját életét. Elkezdte felújítani a lakását, összeszedte magát a padlóról, és egy új emberként tért vissza a hétköznapjaiba. Senki nem beszél arról, hogy milyen jó barát volt. Valaki, akire mindenki számíthatott. Valaki, aki zokszó nélkül segített mindenkin és mindenkinek. Szeretném, ha az emberek felismernék, – habár sajnos túl későn – hogy mennyire egy különleges ember is volt ő” – nyilatkozta Máté László, aki megtörten nyilatkozott arról, mi is történt a végzetes éjszakán.

„Egy közös barátunknál volt aznap este. Volt egy pont, amikor Dennisnek el kellett mennie pisilni. Elindult és összeesett. Kiderült, hogy rohamot kapott. Mire a mentő kiért, addigra már 40 perce küzdöttek a barátom életéért. Sajnálatos módon a mentős megállapította kiérkezés után, hogy Dennis meghalt” – mondta.