Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

illusztráció, vízimentő víz élet 
  Lifebuoy,At,Lake,Balaton,In,Summer sailboat,ring,harbor,emergency,ship,posts,scene,red,edge,white,s
Lifebuoy at lake Balaton in summer
Vágólapra másolva!
Nyomozást rendeltek egy nő ellen, akinek a kétéves kislánya szombaton belefulladt a Balatonba. A kisgyerek egy gumimatracon feküdt, amikor besodródott a mélyebb vízbe, arról leesett és elmerült. Több tucat ember kereste, de már csak a holttestét találták meg a vízimentők egy szonárral, a parttól mintegy kétszáz méterre. Ugyan az orvosok még megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást a cseh anya ellen.
Vágólapra másolva!

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat délután a badacsonylábdihegyi kemping strandján. Rendőrök, mentők és helyi civil keresők is azonnal keresni kezdték a kisgyereket.

A kempingben nyaralókkal karöltve, csatárláncban álltak a vízben. Másfél órával később találtak rá a kislányra, aki akkor már halott volt.

A Sümegi Szó úgy tudja, a gyerek a szüleivel volt a vízben, a matracon vele volt egy kutya is.

A lap szerint a vízben volt mellette úszott az anyja és ott volt az apja is, de egyikük sem számolt azzal, hogy ekkora szélben nem szabad elengedni a matracot, amin a kislány feküdt.

A 34 éves anyát most gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg.