A bukott miniszterelnök minden nap megüzeni, hogy készül valamire. Gyurcsány Ferencnek a háborús helyzetben is kizárólag csak azon jár az esze, hogyan tudna újra hatalomra kerülni - áll a Fidesz közleményében.

Gyurcsány Ferenc láthatóan minden nap megüzeni, hogy készül és vissza akar térni a kormányzásba. Neki a háború is csak erről szól. Egész Európa és Magyarország is szenved a háború és a brüsszeli szankciók következményeitől, háborús infláció, háborús energia és gazdasági válság van. 

Gyurcsány Ferenc minden nap megüzeni, hogy a hatalomra készül. A bukott miniszterelnök háború nélkül csődbe vitte az országot.Forrás: MTI/Kovács Tamás

Gyurcsány Ferencnek azonban most is kizárólag csak azon jár az esze, hogyan tudna újra hatalomra kerülni.

Gyurcsány Ferencet azért zavarta el a magyar nép, mert ő háború nélkül is gazdasági válságba, tömeges munkanélküliségbe és az államcsőd szélére taszította az országot, energiaválság nélkül is háromszorosára emelte a gáz és duplájára az áram árát, háborús infláció nélkül is elvette a munkavállalók, a nyugdíjasok és a gyermekes családok pénzét. Gyurcsány és a baloldal tönkretette az országot.