Agresszív Facebook-posztok és megvásárolt lájkok: így készül Gyurcsány

Gyurcsány Ferenc
2022. április
Vágólapra másolva!
Ha esetleg nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még Gyurcsány is "készül". Megint kormányozni szeretne – írta közösségi oldalán a napokban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, hozzátéve, hogy a „műsorát azonban már láttuk". Mint írta, Gyurcsány akkor is emelte az adókat, amikor nem volt háború. A bukott miniszterelnök hetek óta arról írogat közösségi oldalán, hogy „készül", gondolatait pedig láthatóan megvásárolt lájkokkal próbálja népszerűsíteni.
Vágólapra másolva!

„Gyurcsány hetek óta írogatja, hogy ’készül’, de nem mondja meg, hová” – írta egy Facebook-bejegyzésében a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté, aki egy cikket is megosztott „az egyetlen elfogadható magyarázatról”, ami szerint a Holdon vannak lakható helyek.

Az elmúlt időszakban

Gyurcsány Ferenc valódi kanapéforradalmárként Facebook-bejegyzésekben próbálja átadni gondolatait.

Szerinte „rendetlenség lett”. Mint írta: „Ti tettétek, mi készülünk”. Máshol fenyegetően azt írja egy bejegyzése végén: „Végetek van. Mi meg készülünk.” Egy harmadik posztját pedig úgy zárja: „Megtesszük. Készülünk.”

- reagált a DK-elnök bejegyzéseire a napokban Kocsis Máté. Mint írta, „ha esetleg nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még Gyurcsány is ’készül’. Megint kormányozni szeretne. Úgy érzi, most pont rá van szükség. A műsorát azonban már láttuk, nem felejtjük”.

A frakcióvezető emlékeztetett: Gyurcsány, amikor tehette, elvett egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért a közigazgatásban dolgozóktól, a tanároktól, emelte az adókat, és akkor is 15-ször emelte a rezsiárakat, amikor nem volt energiaválság Európában.

A bukott miniszterelnök zavaros irományai, fenyegetőző Facebook-bejegyzései azonban nem arathattak túl nagy sikert,

A jelek szerint ugyanis Gyurcsány megvásárolt lájkokkal próbálja népszerűbbé tenni gondolatait.

Ahogy az alábbi képernyőképen is látszik, hogy bejegyzésére feltűnően sok vietnámi profilról érkezett reakció, ami tipikusan akkor fordul elő, amikor valaki „bevásárol” lájkokból. Egy programmal ugyanis el lehet érni, hogy viszonylag sokan, főleg kamuprofilok lájkoljanak egy-egy bejegyzést.

Forrás: Facebook

Gyurcsány Ferenc tehát tovább mozgolódik, sokat sejtetően „készül”, és továbbra is a baloldal vezéreként tekint magára, az írogatással azonban láthatóan megelégszik, munkahelyére, a Parlamentbe nem sokat jár. A héten még arra a rendkívüli ülésre sem ment be, amit az ellenzék kezdeményezett.