A gyerek az édesanyjával és a testvérével épp a kasszánál állt egy pécsi áruházban, mikor egy nő durván káromkodni kezdett kislányra, pedig az csak ránézett a támadó feltűnően élénk, fodros szoknyájára.

A sokkoló esetről a lány édesanyja számolt be a pecsaktual oldalának. A kétgyermekes édesanya még sosem tapasztalt ilyet, a kislány védelmére kelt, de ő is nagyon megijjedt - írja a Ripost.

Délután öt óra körül épp a sorban álltak egy kassznál, több vásárlóval együtt várták, hogy kinyisson. A sorban velünk együtt állt egy 45-50 év körüli nő, aki feltűnő ruhában volt. A piros fodros szoknyáját nézte meg a lányom, mire a nő beszólt neki: »Mit bámulsz, te hülye k.rva?

- mesélte a riadt édesanya. 

A nő elfordította a gyerek fejét, hogy megfékezze az incidens továbbfajulálst, de ez sem volt elég, a támadó tovább szitkozódott, sőt kezet is emelt a gyerekre. 

Ezt már az édesanya sem tolerálta, nekiesett az agresszív nőnek, az eset dulakodásba torkollott, aminek egy harmadik fél vetett véget. Ezt követően a nő a gyerekekkel a kocsiba sietett és elhajtott. Úgy tudni nem tett feljelentést az ügyben.

Címlapi képünk illusztráció!