A budapesti rendőrök idén is segítenek gazdát találni örökbefogadásra váró kutyáknak és macskáknak.

A hontalan állatok világnapja alkalmából idén harmadik alkalommal készítettek fotósorozatot a budapesti rendőrök a REX Kutyaotthon Alapítvány munkatársaival együtt. A BRFK a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezett az állatvédelem mellett. A fővárosi rendőrök munkájuk során számtalan alkalommal mentenek bajba került, vagy rossz körülmények között élő állatokat,és ezzel a kezdeményezéssel is segíteni szeretnének a rendőrség oldalán olvasható információk alapján.

A BRFK munkatársai a Rex Kutyaotthon Alapítványnál befogadott kutyák és macskák közül idén 28 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotókat, valamint tápot is vittek a négylábú lakóknak.Forrás: Police.hu

A BRFK munkatársai a Rex Kutyaotthon Alapítványnál befogadott kutyák és macskák közül idén

28 gazdára váró „jelentkezővel" készítettek fotókat és tápot is vittek a négylábú lakóknak.

A BRFK tiszteletbeli kisrendőreinek, azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei, az apukájuk és az anyukájuk is a budapesti rendőrségnél szolgál, ez a fotózás volt az első éles bevetése. A menhelyre dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is ellátogatott. A fotózásról egy videót is közzétettek:

A gazdára váró kutyák és macskák fényképeit a BRFK Facebook oldalán nézhetik meg az érdeklődők; míg a REX Kutyaotthon Alapítvány honlapján, illetve a 06-1-230-4080-as telefonszámukon további információt kaphatnak az állatokról a leendő örökbefogadók.