Egy 35 éves férfi a szakítás után rátámadt a volt barátnőjére, majd miután elköltözött, zaklatta is a Győri Járási Ügyészség vádirata szerint.

Egy 35 éves férfi és a 45 éves nő érzelmi kapcsolatban álltak egymással. Tavaly júliusban a nő hirtelen szakított a férfival. Az éjszakát még egy lakásban, de külön szobában töltötték. A férfi annyira dühös lett amiatt, mert párja kidobta,

hogy felébresztette és megütötte.

A nő nem hagyta magát, ő is visszaütött. Összeverekedtek. Amikor rendőrt akart hívni, a férfi összetörte a telefonját, amivel 60 ezer forintos kárt okozott a nőnek amellett, hogy a megtámadott áldozat 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Kidobott párja ezek után sem nyugodott meg.

Július és október között több mint 3800-szor hívta fel és több mint 280 SMS-t, képüzenetet küldött a nőnek.

A Győri Járásbíróság a férfi ellen távoltartási végzést hozott, amit ő többször megszegett.

illusztrációForrás: pixabay.com

Felcsengetett a nőt lakásába, az utcáról figyelte volt párját, és a februárig még közel hatvanszor kereste telefonon a bírósági végzés ellenére.

A Győri Járási Ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés, minősített zaklatás és rongálás miatt emelt vádat. A halmazati szabályok alapján vele szemben négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróságon születhet ítélet.