Kerepes polgármestere péntek reggel jelentette be a legújabb hírt az önkielégítést végző férfiről, aztán a rendőrök oldalán megjelent az elfogásáról készült felvétel a történet részleteivel. 

Gyuricza László polgármester azt posztolta a közösségi oldalán, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai tegnap este elfogták a férfit, aki egy kerepesi HÉV megállóban maszturbált, miután felhívást tettek közzé a fényképével.A fideszes polgármester "mézpergetőként" emlegette a posztban, amelyben azt is megemlíti, hogy sok segítő szándékú levelet kapott. 

Pár nappal ezelőtt derült ki, mit történt, amit egy térfigyelő kamera is rögzített. Aztán az is, hogy a férfi egy nőt bámult az egyik padon. A település polgármestere két napot adott a rémnek, hogy jelentkezzen a hatóságoknál. Azt mondta, ha nem teszi meg, megosztja a róla készült videót.

Forrás: Facebook/@polgarmesterkerepes

Tegnap nyilvánossá tette, de éjjel már nem volt elérhető a közösségi oldalon. Ma délután már a rendőrök is közzétették a hírt és az elfogásáról készült felvételt, emellett az alábbi részleteket közöltek a történetről.

Augusztus 15-én késő délelőtt a szilasligeti HÉV megálló padján ülő nő értesítette őket arról,

hogy a jegypénztáros bódé mögötti területen egy férfi önkielégítést végzett, miközben folyamatosan őt bámulta.

A gödöllői rendőrök minden lehetséges információt beszereztek az akkor még ismeretlen férfiről, végigjárták a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit, tanúkat kutattak, adatokat gyűjtöttek. Feltérképezték, hogy a településen hol fordult meg a férfi, merre járt, merre mozgott. Az elemző-értékelő munka terelte őket Nógrád megye felé, azon belül is egy pásztói járáshoz tartozó kistelepülésre. A hajsza befejezéséhez segítséget nyújtó kállói rendőrök augusztus 18-án este fogták el és bilincselték a 38 éves O. Ferencet.

Kihallgatása átnyúlt másnapra. O. Ferenc beismerte tettét, de konkrét magyarázatot nem tudott rá adni.

Azt mondta, hogy a kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya". A HÉV megállóban állt, amikor meglátta a padon ülő nőt és nem tudja miért, de maszturbálni kezdett, amit azóta megbánt. A Gödöllői Rendőrkapitányságon szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indult a férfi ellene eljárás.