Jakab Péter új baloldali mozgalmat alapított mamuszos szeretőjével

Molnár Enikő, Jakab Péter, Jobbik
Vágólapra másolva!
Alig néhány hét telt el azóta, hogy Jakab Péter előbb a Jobbik pártelnökeként, majd frakcióvezetőjeként is megbukott, Gyurcsány Ferenc bohóca máris egy új baloldali mozgalmat hozott létre "A Nép Pártján" elnevezéssel, amelyet majd mamuszos szeretőjével, Molnár Enikővel irányítanak közösen. A hazudozással Jakab továbbra sem képes leállni, nemrég például arról beszélt, hogy máris 14 ezer jelentkező van az új mozgalomba, ami azért is nevetséges, mert ennyi tagja a Jobbiknak sincs.
Vágólapra másolva!

Jakab Péter még május végén kezdett el arról beszélni, hogy a Jobbikon belül puccs készül ellene, de már néhány nappal korábban is mutatkoztak ennek jelei, amikor is a párt elnökségi ülésén egy jelentősebb csoport fordult ellene, miután szeretője, a főtitkárnőnek is gúnyolt Molnár Enikő úgy döntött, hogy egyeztetés nélkül kirúgja Béres Ferenc Attilát, a Jobbik kommunikációs igazgatóját.

A puccsisták élére Potocskáné Kőrösi Anita állt, és gyorsan megváltoztatták a Jobbik korábbi elnöksége által hozott működési szabályzatot, amely széleskörű hatalmat biztosított Molnárnak. Ezen Jakab szeretője annyira felháborodott, hogy önkontrollját elvesztve kirohant a teremből, majd Németh Zsolt, a párt informatikai vezetője és végül Jakab Péter is távozott.

A távozók viszont kevésnek bizonyultak, az elnökségi ülés így határozóképes maradt, vagyis Potácskáné átvehette a párt irányítását.

Jakab Péter új baloldali pártot alapít Forrás: --

Ezt követően Molnár Enikő június elsején lemondott minden posztjáról, Jakab Péter pedig június 8-án közösségi oldalán jelentette be, hogy lemond a Jobbik elnöki székéről. Jakabot egyébként leváltották volna, de meg sem jelent a párt választmányi ülésén, hiába vártak rá, magyarul megfutamodott és szánalmas módon lemondott.

Egy ideig még Jakab maradt a párt frakcióvezetője, hiszen az volt a célja, hogy az utolsó fillért is kisajtolja a pártból, ezzel saját magát és szeretőjét gazdagítva. Azonban július 15-én, a Jobbik parlamenti képviselőcsoportjának ülésén ebből a posztból is eltávolították, helyére pedig Lukács László Györgyöt választották meg.

Nemrég az is kiderült, hogy Molnárt kirúgja a Jobbik, mint ismerté vált csupán a hónap végéig szól már a szerződése. Ráadásul az is kiderült, hogy évekig úgy volt a Jobbik legbefolyásosabb embere, hogy még csak nem is volt párttag.

Molnár Enikő Jakab minden lépését irányítja. Itt éppen SMS-üzenetet ír neki.

Forrás: Metropol

Nem kellett sokat várni - csupán néhány napot - arra, hogy Jakab Péter bejelentse: új mozgalmat kíván alapítani mamuszos szeretőjével, erre pedig először Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője hívta fel a figyelmet, ugyanis Jakab és szeretője "A Nép Pártján" elnevezéssel egy új Facebook-csoportot is létrehoztott.

Jakab hivatalosan augusztus 20-án egy Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy nem pártot, hanem mozgalmat indít.

Jakab Péter nem csak a Gyurcsány Ferenc által képviselt megszorításokra alapuló baloldali politikát kívánja tovább vinni, hanem a hazudozást is. Hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójában ugyanis arról beszélt, hogy eddig már 14 ezer ember jelezte, hogy be szeretnének lépni új mozgalmába, ami szánalmasan nevetséges, ennyi tagja ugyanis a Jobbiknak nincs is.

Jakab mozgalmában nyilván komoly szerepet kap majd Molnár Enikő is, aki már gyakorlatilag a Jobbikon belül is nagyobb hatalommal bírt, mint Jakab. Volt rá példa, hogy Jakab a titkárnői asztalnál ült, miközben Molnár az ő irodájában folytatott megbeszélést, de olyan eset is volt, hogy a mamuszos Jakabbal hozatott be kávét magának. Többen is arról számoltak be, hogy kettőjük gyakran vitatkozott egymással, de ezekből a vitákból rendre Molnár került ki győztesen, vagyis Jakab teljesen behódolt neki.