Lopás és rablás miatt indítottak eljárást egy nő ellen, aki terhesen betört egy idős, tápiószecsői asszonyhoz, rátámadt, és több százezer forint értékben vitt el tőle pénzt és értékeket.

A nő május 23-án hajnalban bejutott a közel kilencven éves asszony házába. A különálló nyárikonyhából közel háromszázezer forint értékben szedett össze és vitt el tárgyakat és élelmiszereket.

Még aznap reggel a terhessége 38. hetében járó nő újra elment a házhoz. Bekopogott az ablakon és mivel az idős nő épp a lányát várta, kinyitotta az ajtót.

A kép illusztrációForrás: shutterstock

A nő ekkor belökte a nyugdíjast a házba, aki emiatt a földre esett. A támadó pénzt követelt tőle. Eközben elvette és földhöz vágta az idős asszony telefonját, majd kutatni kezdett a házban. Mindent amit értékesnek talált, összeszedett egy szatyorba, majd visszament az asszonyhoz, és kitépte kezéből a táskáját, majd kivett belőle százezer forintot.Az idős asszony többször is felszólította, hogy távozzon. Erre a nő újra a földrelökte, majd többször megütötte és meg is rúgta. Ezután a pénzzel és további száznegyvenezer forintnyi zsákmánnyal távozott.
A nagykátai ügyészség a nő ellen lopás és rablás miatt emelt vádat.