Rendőr, erdész, polgárőr, már szinte mindenki Bozsik Máriát keresi - videó

Bozsik Mária, eltűnt személyek, rendőrség
Bozsik Mária
Vágólapra másolva!
Huszonhat napja dolgoznak azon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, hogy az augusztus 1-jén reggel eltűnt, 49 éves Bozsik Máriát megtalálják.
Vágólapra másolva!

Az azóta eltelt három és fél hétben minden apró információmorzsát összegyűjtöttek, ötleteltek, verziókat állítottak fel. Igyekeztek minél jobban megismerni Mária személyiségét, életét, kapcsolatait, hogy meg tudják fejteni váratlan eltűnésének okát, amely választ adhat arra, mi, miért, hogyan történt vele, és hol lehet most.

A Pest megyei rendőrök az elmúlt 26 napban mindent megtudtak róla.

Megismerték a rokonait, ismerőseit, korábbi és jelenlegi barátait, a munkakörülményeit. Több tucat embert kikérdeztek. Az eltűnése időpontját 10 percre, 5 óra 20 perc és 5 óra 30 perc közé be tudták szűkíteni, aznap reggeli mozgását gyakorlatilag percről percre, méterről méterre igyekeztek meghatározni. Mindenkit felkutattak, aki láthatta, beszélhetett vele.

Ellenőrizték a környéken rendelkezésre álló közlekedési lehetőségeket, a pályaudvarokat, buszállomásokat, de a légi közlekedés esetleges igénybevételének kontrollja sem maradt el.

Az összes olyan térfigyelő kamerafelvételt végignézték és elemezték, amelytől eredményt reméltek, e mellett közel 30 autó mozgását is ellenőrizték.

Eddig két olyan bejelentés érkezett, amely arról szólt, hogy Máriát látni vélték Tolna, illetve Fejér megyében. A rendőrök mindkét jelzést komolyan vették, és ahogy mondani szokták, lejárták, de ottjártát alátámasztó, megtalálását előre mozdító adathoz nem jutottak. Eddig többezer kilométert utaztak a rendőrök rendőrautóval. A beszerzett információk elemzése egyébként továbbra sem utal bűncselekményre.

Otthonának közvetlen környezetét már az eltűnése bejelentése után átnézették személykereső kutyákkal, de azok sem találtak semmit.

A Pest megyei rendőrök megint átfésülték a terepet augusztus 24-én az inárcsi ház környékén, de ezúttal a keresők létszámát és az átvizsgálandó területet is bővítették. A 100 hektáros, erdős terület átkutatásában 46 civil-, és egyenruhás rendőr, erdész, polgárőr vett részt a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársaival együtt. Órákon át rótták a kilométereket, de egyelőre nem találták meg.

Bozsik Mária Forrás: Police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is azt kéri, hogy ha látja valahol Bozsik Máriát, azonnal hívja a 112-t!