Falba verte kisfia fejét egy Pest megyei férfi, betört a gyerek koponyája

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
A Pest megyei rendőrök befejezték a nyomozást annak a 29 éves, monori férfinek az ügyében, aki a gyanú szerint évekig bántalmazta és terrorizálta az élettársát és három közös gyermeküket.  Öt éves fia fejét egyszer a falba verte, amitől betört a gyerek koponyája.
Vágólapra másolva!

Egy monori nő tett feljelentést a rendőrségen 2020. augusztus 27-én. Kétségbeesetten azt mondta, élettársa,a 29 éves H. Gábor 5 éves,

közös kisfiúk fejét teljes erőből a falba verte.

A férfi azzal magyarázta otthon, feldühítette, hogy a család valamelyik tagja megette a magának vásárolt, pár száz forintos kekszet.

illusztráció Forrás: pixabay.com

A kisgyermek életveszélyes állapotban került kórházba, a vizsgálatok alapján többszörös koponyacsonttörést szenvedett és keményburok feletti vérgyülem is keletkezett a fejében. Az, hogy nem halt meg, csak a szerencsének volt köszönhető. Az orvosszakértő a friss sérüléseken kívül több,

korábbi, már gyógyulófélben lévő bántalmazás nyomát is felfedezte a kicsi testén.

A rendőrök kiderítették, hogy a pár kapcsolata régóta megromlott. H. Gábor az élettársát és gyermekeit folyamatosan szidta és megtámadta. A háromgyerekes "családapát" az sem zavarta, hogy gyermekei számtalanszor végig nézték,

ahogyan anyjukat seprűnyéllel, vagy ököllel elveri.

Az ügyben kirendelt igazságügyi pszichológus véleménye alapján mindhárom gyerek személyiségébe beleívódott az érzelmi traumát átélt gyermekek képe, ami alkalmas arra, hogy érzelmi, morális fejlődésüket súlyos mértékben veszélyeztesse.

A Pest megyei rendőrök H. Gábort emberölés kísérletével, három rendbeli kiskorú veszélyeztetésével valamint kapcsolati erőszakkal gyanúsították meg.

A férfi nem tagadta, amit tett, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, elmondása szerint tetteit egytől-egyig megbánta. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai az azóta is letartóztatott férfivel szemben indult nyomozást most zárták le. Az ügy iratait vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.