Ezek a legújabb hírek Demszky Gábor egészségi állapotáról

Demszky Gábor
Budapest, 2017. február 13. Demszky Gábor volt főpolgármester beszél a Budai Liberális Klub Alapítvány rendezvényén, amelyet az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a budapesti 4-es metró beruházásáról szóló jelentéséről tartottak Budapesten 2017. február 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Blikk arról ír, hogy drámai időszakon van túl Budapest korábbi főpolgármestere. Demszky Gábor a közelmúltban kórházba került, a vérbetegsége miatt több kezelésen is túl van, és most a horvátországi nyaralójában pihen.
Vágólapra másolva!

Demszky Gábor a Blikknek nyilatkozott, és azt mondta, hogy

Demszky a betegségéről nem kívánt részleteket elárulni, annyit viszont igen, hogy

alacsony a hemoglobinszintje, ezért havonta kap B12-injekciót.

Hozzáteszik, hogy

a kezelése után a horvátországi nyaralójába utazott, az Adria festői tengerpartjára, ahol Isztria keleti oldalán, egy aprócska faluban, Kusariban, ahol a nyaralója is van, lábadozik.

Demszky Gábor korábbi főpolgármester (b) és Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A volt főpolgármester azt is elmondta a Blikknek, hogy, idézzük,

Ha valakinek alacsony a hemoglobinszintje, az orvosok többnyire vérszegénységről beszélnek, aminek az egyoldalú táplálkozás is lehet az oka. Szédülés, fejfájás, romló teljesítmény, erőtlenség alakul ki, ha a test kevesebb oxigénhez jut. Információink szerint ilyen tünetek jelentkeztek Demszkynél is - írja a Blikk.