Egy angyalföldi büfénél, kanállal adagolta a drogot vevőinek a díler – videó

Vágólapra másolva!
Egy budapesti férfi az otthonában állított elő különféle kábítószereket. A drogok mellett olyan papírt is találtak, amelyeken az előállításukhoz szükséges képletek voltak. A kábítószert aztán az utcán terítette, kanállal.
Vágólapra másolva!

A férfi egy XIII. kerületi büfé előtt árulta a drogot. Az utcán, egy kanállal adagolta ki a kábítószert a vevőinek. A rendőrök hamar azonosították a dílert, akit szeptember 8-án hajnalban fogtak el óbudai lakásán. A szobákban és a garázsban is több mint fél kiló kábítószergyanús masszát, tömbösített és por alakú kábítószergyanús anyagokat és 290 darab tablettát találtak.

Ezek mellett lefoglaltak még tőle különböző külföldi bankjegyeket, riasztópisztolyokat és az ezekhez tartozó lőszereket is.

Papíron pedig különböző képleteket is felírt magának a férfi, amelyek a kábítószer elkészítésében segítettek neki.

A díler Ferencvárosban bérelt lakásából laboratóriumi eszközöket, vegyszereket és amfetamin-tartalmú port és tablettákat foglaltak le. Amikor a rendőrök a 30 éves K. Balázst kábítószer-kereskedelem miatt kihallgatták, a férfi nem tett vallomást. Őrizetbe vették és javasolták a letartóztatást, amit a bíróság elrendelt.